Сьогодні:Четвер, 30 травня2019

НАЦІОНАЛЬНА МЕДИЧНА ПАЛАТА УКРАЇНИ

ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ - ДОБРОБУТ ДЕРЖАВИ!


Офіційна
веб-сторінка
1466320294_dsc_0177-300x193.jpg

16 червня, у Тячівському районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди святкування Дня медичного працівника, який відзначатиметься в Україні цієї неділі.

Під час заходу можна було відвідати виставку кращих конкурсних робіт лікарень та амбулаторій, які представили свій заклад хто чим: хтось вишивку національну презентував, хтось потішив солодощами та композиціями.

Завітали на свято керівництво Тячівської районної державної адміністрації, Тячівської районної ради, міської ради, відділу охорони здоров’я РДА, головні лікарі КЗ «Тячівська РЛ №1» та «Тячівська райполіклініка», Тячівського райвійськкомату, райорганізації товариства Червоного Хреста та галузевої профспілки.

Відтак кращих фахівців галузі охорони здоров’я району привітали голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук, заступник голови районної ради Василь Кушілка, міський голова Іван Ковач, начальник відділу охорони здоров’я Іван Фабрицій, голова районного Товариства Червоного Хреста Олена Кагарлицька.

- Керівництво району ставить охорону здоров’я як пріоритет з метою покращення матеріально-техрічної бази, підвищення соціального статусу медичного працівника. Переконаний, що ми зуміємо піднести цю життєво важливу сферу на якісний рівень надання медичних послуг населенню. А всім вам - гідні умови праці та заробіток, - наголосив очільник району Василь Дем'янчук.

Відтак він побажав присутнім медикам нового досвіду, гордості за обрану професію, щастя миру та добра.

Теплі слова подяки за невтомну і самовіддану працю виголосив колегам начальник відділу охорони здоров'я РДА Іван Фабрицій.

- Найперше хочу побажати вам здоров'я, бо здоров'я для людини то є найцінніше, що є в житті. Ви всі про це знаєте, бо лікуєте людей, бачите всі страждання хворого. І коли людина не дай Бог хвора, то готова віддати усе на світі, лиш би знову була здоровою. Тому хочу побажати вам міцного здоровя, вам і вашим юлизьким, рідним, особистого щастя і всього самого найкрашого у житті, - сказав Іван Іванович.

Після чого представники районної влади вручили кращим фахівцям медичної галузі почесні грамоти та подяки за сумлінну багаторічну працю та особистий внесок у справу охорони здоров’я людей.

Також медичні працівники району були нагороджені від Національної Медичної Палати України традиційно нагрудними знаками та посвідченнями у номінації «Знак пошани» та «За вірність клятві Гіппократа». Матеріальну допомогу та квіти отримали ветерани галузі охорони здоров’я, які були запрошені на урочистості.

Музичними перервами тішили зал працівники районного будинку культури, творчі колективи Тячівщини.

Відзначили в цей день і ветеранів медичної служби Тячівщини, їм піднесли квіти та цінні подарунки.

Новини Закарпаття 


Чт, 16 червня 2016, 10:45