Сьогодні:Середа, 29 травня2019

НАЦІОНАЛЬНА МЕДИЧНА ПАЛАТА УКРАЇНИ

ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ - ДОБРОБУТ ДЕРЖАВИ!


Офіційна
веб-сторінка
2016_06_23_01.jpg

17 червня 2016 року в урочистій залі за участю голови Скадовської районної державної адміністрації, голови Скадовської районної ради, в.о. головного лікаря КЗ «Скадовська центральна районна лікарня» та ін. пройшли святкові заходи з нагоди професійного свята медичних працівників.

Відзнакою “Знак Пошани” Національної медичної палати України нагороджено заступника головного лікаря з медичної частини КЗ “Скадовська центральна районна лікарня” Береславську Наталію Миколаївну за багаторічну сумлінну працю, високу майстерність, професійні здобутки та за безпосередній внесок в самоврядування і розвиток медицини і охорони здоров'я та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

Медаллю “За вірність клятві Гіпократа” за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток охорони здоров’я населення району, відданість справі, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника нагороджено сестру медичну поліклініки  Задорожню Людмилу Михайлівну.

Подякою Національної медичної палати України за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у справу охорони здоро´я населення району, відданість справі, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника нагороджені:

Симончук Людмила Іванівна – сестра медична кабінету заготівлі крові та її компонентів;

Березовська Галина Вікторівна – сестра медична з функціональної діагностики терапевтичного відділення;

Єременко Олена Іванівна – сестра медична стаціонару неврологічного відділення;

Дьячкова Наталія Григорівна – лікар-райфтизіатр;

Верещагіна Наталія Степанівна – сестра медична з функціональної діагностики поліклініки.

Голова Скадовської райдержадміністрації разом з в.о. головного лікаря             КЗ “Скадовська центральна районна лікарня” висловили слова вдячності усім нагородженим за благородну, плідну працю, побажали міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та життєвої наснаги.

Скадовський район 


Пт, 17 червня 2016, 18:45