Сьогодні:Четвер, 30 травня2019

НАЦІОНАЛЬНА МЕДИЧНА ПАЛАТА УКРАЇНИ

ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ - ДОБРОБУТ ДЕРЖАВИ!


Офіційна
веб-сторінка
Зак.jpg

День медичного працівника у нашій країні відзначають як свято людей, які присвятили себе благородній справі збереження життя і здоров'я нації.

 Саме в цей день працівники охорони здоров'я по-особливому відчувають свою необхідність і значимість, пишаються своєю професією, успіхами і досягненнями. Також це гарний привід зібратися людям суміжних лікарських спеціальностей, відчути свою значимість у суспільстві, відзначити справжніх професіоналів за хорошу роботу і довголітні служіння медицині та багатьох інших представників охорони здоров'я, хто вніс свій безпосередній внесок у її розвиток.

З цієї нагоди Національна Медична Палата України традиційно до Дня медичного працівника підготували почесні номінації «Знак пошани» та «За вірність клятві Гіппократа». Відтак, 16 червня, провідний представник  Національної Медичної Палати України Закарпатської області  Василь Габор нагородив голову Тячівської райдержадміністрації Василя Дем’янчука нагрудним знаком та посвідченням в номінації «Знак пошани» за безпосередній внесок в самоврядування і розвиток медицини і охорони здоров'я.

Висловлюючи вдячність, очільник району зазначив,  що це дуже важлива нагорода, якою він пишатиметься завжди. Адже сам Василь Юрійович  за професією лікар і для нього пріоритетним є те, щоб галузь в районі розвивалася  та йшла в ногу з часом. На сьогодні з боку влади докладається чимало зусиль для покращення матеріально-технічного бази закладів охорони здоров'я та якості надання медичних послуг населенню.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації 


Чт, 16 червня 2016, 19:00