Сьогодні:Субота, 6 липня2019

НАЦІОНАЛЬНА МЕДИЧНА ПАЛАТА УКРАЇНИ

ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ - ДОБРОБУТ ДЕРЖАВИ!


Офіційна
веб-сторінка
1..jpg

Сьогодні 21 вересня 2015 року, відбулась зустріч заступника голови – керівника медичної служби Національної медичної палати України Володимира Шоломицького та легендарного військовослужбовця Збройних Сил України, командира батальну “Айдар”, народного депутата України Сергія Мельничука.

Учасники зустрічі обговорили на гайні проблеми медичного характеру з якими стикаються учасники АТО, що звільнені в запас. Сторони зазначили, що проблеми проведення реабілітаційних заходів, представлення до військово-лікарської комісії, медико-соціальної експертизи та подолання пост-військового синдрому і психофізіологічної адаптації до умов мирного життя потребують удосконалення.

За результатами зустрічі учасники домовились про співпрацю в роботі з зазначених питань.

Також за активну суспільну діяльність в галузі розробки і впровадження програм медичної, і психофізіологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та вимушених переселенців, вагомий особистий внесок у розвиток медичного забезпечення Збройних Сил України під час проведення АТО, народний депутат України, підполковник ЗСУ - Сергій Мельничук нагороджений вищою відзнакою Національної медичної палати України – “Знак Пошани” НМП України.

 


Пон, 21 вересня 2015, 23:00