Сьогодні:Понеділок, 17 червня2019

НАЦІОНАЛЬНА МЕДИЧНА ПАЛАТА УКРАЇНИ

ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ - ДОБРОБУТ ДЕРЖАВИ!


Офіційна
веб-сторінка
2.jpg

Черговий робочий тиждень бригади лікарів Медичної служби Національної медичної палати України почався з відвідання села Погреби. В приміщенні фельдшерсько-акушерського пункту, медики провели обстеження місцевих мешканців. Було оглянуто 46 пацієнтів.  Працювали наступні спеціалісти: онколог-мамолог, кардіолог та лікар УЗД.

Виїзд лікарів Медичної служби НМП України до села Погреби збігся з плановою інспекцією підпорядкованого закладу керівництвом КЗ ВРР “Васильківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” у складі головного лікаря Ярослави Августинович та заступника головного лікаря з питань медичного обслуговування населення Катерини Лисенко.

Керівники медичних установ Володимир Шоломицький, Герман Шлома, Ярослава Августинович та Катерина Лисенко обговорити організаційні питання в рамках затвердженого плану виїздів лікарів МС НМП України до сіл та селищ Васильківського району.

Наступний пункт обстеження, в якому бригада медиків буде працювати 22 вересня 2015 року - село Велика Вільшанка, приміщення Амбулаторного закладу первинної медико-санітарної допомоги.


2.jpg
12.jpg
12..jpg
11.jpg
10.jpg
10..jpg
9.jpg
8.jpg
7.jpg
6.jpg
5.jpg
4.jpg
4..jpg
3.jpg
1.jpg
8.jpg

Пон, 21 вересня 2015, 23:20