Сьогодні:Понеділок, 17 червня2019

НАЦІОНАЛЬНА МЕДИЧНА ПАЛАТА УКРАЇНИ

ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ - ДОБРОБУТ ДЕРЖАВИ!


Офіційна
веб-сторінка
518x345-images-stories-14416611377180.jpg

На виїзд до села Кодаки, до традиційного складу лікарів МС НМП України приєднались Міжнародний благодійний фонд «Сприяння розвитку медицини», Благодійний фонд «Київська Русь» Лариси Ільєнко та Червоний Хрест Святошинського району.

Приїзд такої авторитетної бригади фахових медичних працівників з області визвав неабияку зацікавленість у місцевих мешканців. За результатами роботи об’єднаного колективу, тільки лікарями МС НМП України було обстежено більше 100 пацієнтів. Також спеціалісти благодійних фондів в рамках Всеукраїнської благодійної програми «ДОБРО ЛЮДЯМ» Міністерства соціальної політики України, провели вимірювання цукру крові та офтальмологічний підбір окулярів, приблизно 160 мешканцям, яким було видано 108 пар окулярів

Крім того, перший заступник голови - керівник медичної служби НМП України Володимир Шоломицький провів робочу зустріч з головним лікарем Васильківського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Ярославою Августинович та керівниками БФ «Київська Русь» Ларисою Ільєнко і МБФ «Сприяння розвитку медицини» Олегом Овечко. На зустрічі були обговорені питання спільної співпраці в галузі охорони здоров’я та пошуку шляхів вирішення актуальних питань з якими стикаються медичні заклади та установи району.

Наступним пунктом обстеження, у вівторок 8 вересня 2015 року, є село Митниця Васильківського району Ктївської області.

http://kodaky.org.ua/


Чт, 10 вересня 2015, 21:41